AlterSquare-Beeldmerk-zw
BEELDMERK
Een van de eerste stappen voor een bedrijf is het ontwikkelen van een eigen identiteit. Van concept tot realisatie helpt AlterSquare mee vorm te geven aan een beeldmerk of logo. Het recept voor een goed logo is een heldere identiteit met een goede dosus zelfkennis.
AlterSquare-Huisstijl-zw
HUISSTIJL
Meer dan alleen een logo, een huisstijl is de manier waarop een bedrijf communiceert met de wereld en relaties legt. AlterSquare creëert visueel aantrekkelijke huisstijlen die strategisch en flexibel zijn. In een brainstorm wordt zorgvuldig geluisterd naar alle wensen.
AlterSquare-Webdesign-zw
WEBDESIGN
De beste webdesigner kiezen voor jouw website kan een hele uitdaging zijn. AlterSquare heeft een flexibel en behulpzaam proces ontwikkeld voor snel en helder resultaat. Laat jouw website bouwen in WordPress en houdt totale controle over de content.
AlterSquare-Marketing-zw
MARKETING
Online marketing is in brede term alle strategieën en methoden die helpen uw bedrijf beter vindbaar en herkenbaar te maken op het internet. AlterSquare maakt graag een professioneel social-media-profiel of zet een strategie op om uw mailinglijst te vergroten.

 

Bekijk mijn portfolio

AlterSquare is trots op haar klanten. Deze resultaten zijn vooral een ode aan de ondernemers die hun verhaal vertellen vol passie en visie. Zij geven de input en de definitie voor goede resultaten. De beste uitkomst is een beeld waarin de klant zich thuis voelt en zijn verhaal direct kan uitstralen. Dit geld voor een logo maar zeker ook voor een website. De eerste indruk van een onderneming bepaald direct het gedrag van een potentiele opdrachtgever. Waarschijnlijk maakt het niet uit wat hier nog verder staat geschreven, want de kans is klein dat iemand het zal merken. Waarom is dat? Mensen lezen vaak de website niet maar scannen het geheel. Ziet men een lang stuk tekst staan, dan leest men de tussenkoppen en de eerste regel. Surfgedrag is vaak kort maar krachtig. Even klikken op een link, scrollen over de pagina en weer terug. Bezoekers van uw website zijn kieskeurig en hebben al vele websites gezien. AlterSquare helpt met een authentieke ervaring van websites die zorgen voor resultaten.

 

Jouw verhaal omzetten in beeld?
Stuur direct een projectbeschrijving