Maak het helder en hou het simpel!

Mijn doel met deze blog is om behulpzame tips, informatie en instrumenten te verstrekken voor belangstellende WordPress gebruikers. Het maken en onderhouden van een website is een hele klus en zoektocht. Zelf opbouwen kost niet alleen een heleboel tijd en inzicht het kost ook geduld en af en toe een beetje hulp. ik zoek, ik bekijk en vergelijk, zodat jij dit niet hoeft te doen.

De blog is ontstaan omdat ik veel gestelde vragen helder wil kunnen beantwoorden. Ik streef ernaar de algemene informatie helder kan maken en belangrijke details te benadrukken. Het is voor mij een uitdaging om te vertellen zonder ingewikkeld of technisch taalgebruik. Door digitale termen een synoniem van dagelijkse voorwerpen te geven probeer ik het begrip te vergroten. Ik schrijf altijd in het Nederlands.

Ik bedenk het zeker niet allemaal zelf, dat wil niet zeggen dat ik zomaar het werk van een ander overneem. Voor mij ligt de kunst in het verzamelen van informatie en een afweging te delen. Door de informatie samen te stellen in een context waardoor nieuwe inzichten ontstaan.

Vormgeving, indeling en technische kennis vormen samen de basis om een duidelijke boodschap over te brengen op het internet. Door linken te maken en actueel te blijven hoop ik te helpen voor een mooi resultaat van deze blog en jouw website.

Blog spelregels

Ik ben altijd blij met jouw feedback. Kennisoverdracht is een van de kernwaarden en is daarom onderworpen aan een hoge standaard. Daarmee behoud AlterSquare het recht alle gedeelde informatie en discussies te herzien voor publicatie en bijdragen te verwijderen die de normen op deze blog schenden.

  • Alleen reacties met directe betrekking op het bericht worden geplaatst.
  • Anonieme deelnemers worden niet toegelaten
  • Bijdragen worden alleen geschreven in het Nederlands
  • Direct adverteren van producten of diensten is niet toegestaan
  • Schending van de rechten van derden, zoals copyright is niet toegestaan.
  • Bijdragen met de volgende inhoud worden direct verwijderd: racisme, propaganda, uitlokking, persoonlijke belediging of onterende reacties.
  • Reacties met meer dan 1 link worden niet geplaatst in verband met spamfilters.

Mee doen en reageren

AlterSquare maakt het graag makkelijk mee de denken en te reageren op de blog. Reageren kan eenvoudig doormiddel van jouw twitter, google+ of facebook account. Ook het achterlaten van een naam en emailadres is mogelijk. Lees voor het reageren altijd even de spelregels.
AlterSquare beloofd goed op te letten op de gegeven reacties en hier ook iets mee te doen. Als er toch geen antwoord op de vraag komt vragen we dit ook te laten weten.