AlterSquare-Werkwijze-Define

Define

De start van elke opdracht begint met een gesprek over de voorwaarden. In een verkennend gesprek worden de wensen, eisen en doelen uiteengezet. Dit kader bepaalt het karakter van het proces. Wanneer de projectgegevens zijn verzameld wordt er een planning uiteengezet.
AlterSquare-werkwijze-Inspire

Inspire

In het ontwerpproces wordt binnen het geschepte kader gekeken naar een reeks van invalshoeken. Door creatief te beproeven worden er verschillende invullingen gegeven en onderzocht. De uitleg wordt visueel gestuurd richting een concept.
Er wordt een ontwerp gekozen voor de volgende fase.
AlterSquare-werkwijze-Create

Create

De uitwerking van het schetsontwerp wordt naar een definitieve vorm ontwikkeld. Alle details en onderdelen worden vastgelegd en bij elkaar gebracht. Bij de ontwikkeling staat het maken van keuzes voorop. Nu kan het potentieel van het ontwerp worden gereflecteerd aan de gestelde doelen.
AlterSquare-werkwijze-Admire

Admire

Het resultaat vraagt de aandacht van onafhankelijke toeschouwer. Ook de in gebruik name is een onderdeel van de gehele werkwijze. Er wordt gekeken of de intentie de beoogde doelen behaalt. Kleine bijstellingen kunnen grote effecten hebben op de uitkomst van de opdracht.

 

Nieuwsgierig? Maak een afspraak.

Save